AcasăNewsACCIDENT grav pe Autostrada Soarelui. Nouă persoane au fost rănite. Traficul, complet...

ACCIDENT grav pe Autostrada Soarelui. Nouă persoane au fost rănite. Traficul, complet blocat!

accident

Nouă persoane au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc, joi dimineață, pe Autostrada Soarelui. Traficul în zonă este restricționat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 208, în municipiul Constanța. Din primele date, impactul s-a soldat cu rănirea a nouă persoane, dintre care una ar fi suferit leziuni grave, au transmis polițiștii, citați de News.ro.

Oamenii legii au transmis că după primele cercetări, este vorba despre o coliziune faţă-spate între două autoturisme. Cele nouă persoane rănite vor fi duse la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Se circulă îngreunat pe a doua bandă, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Conform poliţiştilor, circulaţia ar urma să fie reluată în condiţii normale, în 30-45 de minute.

Autobuz plin de călători, izbit din plin la Azuga

Un alt accident care a implicat mai multe autovehicule a avut loc, miercuri seară, în Azuga, pe Drumul Naţional 1. Un bărbat de 20 de ani care conducea o autoutilitară către București, a pătruns în depășire pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau 13 pasageri. Acesta a fost proiectat apoi într-un autotren, încărcat cu apă minerală.

Șoferii au fost verificaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul celui care provocat accidentul a rezultat o valoare de 0,13 mg alcool pur în aerul expirat. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri timp de o oră. Din fericire, nici o persoană nu a fost grav rănită.

author avatar
Andreea Vlad
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger