AcasăNewsAccident grav pe A 1 - O femeie a murit. Alti sase...

Accident grav pe A 1 – O femeie a murit. Alti sase oameni, in grija medicilor

Sapte persoane au avut de suferit de pe urma unui accident grav, produs noaptea trecuta, in jurul orei 3, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 32.

Anuntul privind producerea unei coliziuni puternice intre un microbuz in care se aflau mai multi oameni si o autoutilitara destinata transportului de marfa a pus in alerta autoritatile. Salvatorii din Giurgiu au intervenit in zona cu mai multe echipaje medicale. Au incercat sa acorde cat mai rapid ajutor ranitilor.

Sase persoane – cu varste intre 19 si 54 de ani – au ajuns in grija cadrelor medicale, mai multe victime fiind transportate la spital cu diverse traumatisme. Din pacate, insa, pentru o femeie de aproximativ 43 de ani eforturile salvatorilor au fost zadarnice – victima gasindu-si sfarsitul chiar la locul impactului.

Din cate se pare, majoritatea pasagerilor din microbuzul in care se aflau 15 oameni ar fi colegi de munca. Conditiile in care s-a produs coliziunea de pe autostrada A1, pe sensul catre Pitesti, vor fi lamurite de catre oamenii legii.

sursa foto: Facebook/ISU GIurgiu

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger