AcasăNewsAccident grav la Pasajul Unirii! Autocar cu zeci de turiști străni, făcut...

Accident grav la Pasajul Unirii! Autocar cu zeci de turiști străni, făcut ZOB. Mulţi oameni, încarceraţi! (FOTO)

Accident grav la Pasajul Unirii! Autocar cu zeci de turiști străni, făcut ZOB. Mulţi oameni, încarceraţi!

Un accident foarte grav a avut loc, vineri, la amiază, la intrarea în Pasajul Unirii din Bucureşti. Un autocar plin cu persoane de cetățenie greacă a intrat în Pasajul Unirii, fără să respecte limita de înălțime.

În autocar se aflau 47 de ocupanți, dintre care 4 au rămas încarcerați. Aceștia au rămas blocați sub plafonul turtit.

Patru oameni, scoşi cu greu

La fața locului se află mai multe ambulanțe, precum și secretarul de stat Raed Arafat, pasagerii fiind evaluați de medici la fața locului. Limitatorul distrus a pătruns prin autocar și a ajuns până la nivelul scaunelor.

ISU Bucureşti -Ilfov precizează că autocarul transporta cetăţeni greci şi că în urma impactului patru au rămas încarcerate. Geamurile autocarului care transporta 47 de pasageri greci au fost sparte și plafonul a fost strivit în momentul în care structura de metal de la intrarea în Pasajul Unirii s-a desprins în urma impactului.

Cele 4 persoane încarcerate au fost scoase dintre fiarele contorsionate.

author avatar
Andrei Ștefan
918 afisari

20 COMENTARII

  1. Zice presa ca a trecut de un limitator si s a proptit in al doilea ?
    Daca e asa, e a nu stiu cata oara…cand administratia strazilor isi bate.joc de banii nostri.
    Cum a montat Dorel un limitator mai inalt si unul mai jos?

    • Era un singur limitator de inaltime, nu doua. Bouanul de sofer trebuia sa-si stie inaltimea autocarului, chiar daca ar fi trecut de limitator, se infingea in Pasajul Unirii. Premiile Darwin ar trebui mutate la Bucuresti.

      • CAND E VORBA DE ROMANIA , SINGURII VINOVATI SUNT ALTII
        TARA DE SLUGI SI LANGAI IN KUR
        ATI AJUNS DE UNDE ATI PLECAT , DACA NU MAI RAU

    • Ar trebui un semnal luminos cat autovehiculele alea, inainte de limitator….” atentie limita de inaltime este de…” cu posibilitatea ca soferul sa schimbe banda de mers n conditii de siguranta.
      Ca administratia strazilor pune semnal inainte cu 5 m de virezi groapa ca la raliu.

    • Ioana cu rochie mulata, capul cat pumnul si creier cat maslina , mergi fa in bucatarie ca vine idiotul de sot si nu gaseste laturi!

  2. GreekParty la Unirea…cioburile aduc noroc…..Kalimera brother…ha ha ha..spargeti diseara farfurii si pahare cum faceam si eu

  3. Oare cum nu a fost nicio problema de genul asta inainte de “modernizarea” pasajului? Raspunsul e simplu: a fost scazuta inaltimea pasajului, lucru care nu este recunoscut de autoritati. Actele si semnaturile ar trebui sa vorbeasca. In fata unei anchete. Si cine se face vinovat sa plateasca penal.

  4. „Modernizarea” e o scarbosenie facuta de firme de analfabeti mafioti. Tot traseul din pasaj e ca pishatul boului. Meseriasul si arhitectul roman,amandoi in ghilimele, sunt certati cu geometria si designul. O mizerie de pasaj made in romanika care provoaca scarba si scuipat.E bine sa-l ocolesti daca nu vrei sa te indispui. O modernizare oribila!!! Asa arata si autostrazile pe unde lucreaza romanii. De vina e comunismul si Ceausescu? Nu. Din mana romanasului n-a iesit nici atunci si nici acum ceva cu care sa pui lumea la picioare.Daca nu stai cu festila la fundul lui nu iese nimic.Tigara, shotiile, „aia” mea in fiecare ceas si gura, berica, fushareala si lenea. Bani cheltuiti degeaba din portofelul fraierilor.

    • Esti tu prost. Acolo s-a deviat din cauza ca treci pe sub Dambovita si mai dai si de galeriile de metrou. Lucrarea facuta de comunisti. Daca capitalistii stiau mai bine de ce nu au facut ei un tunel care sa multumeasca cretinii ca tine?

  5. BALUTA CRIMINALU!
    -s-a invartit de articol gratis pe „national”

    vina e ca Balutza a schimbat limitatorul,
    cel vechi era mai rezistent;
    asta nou si prost A CEDAT
    SI A INTRAT PESTE CEI DIN AUTOCAR;
    probabil o mai mierleste inca 1-2
    distrugerea e mare.

    12 milioane euro „reparatia” la pasaj, limitatorul included:
    probabil 11,5 au disparut!
    (95,8% furaciune-se mai practica)

  6. Inaltimea standard este 4.30 metri…orice alta valoare mai mica este penala..de ex 3,50 pentru pasaj Unirea

    • du-te in mah in mortii ma-tii de prost, construieste infrastructura cu pasaje inalte javra comunista

  7. Vigilentii agenti de circulatie raspanditi prin Bucuresti trebuiau sa observe autocarul ,sa isi dea seama ca are gabarit depasit si sa il opreasca din vreme.Asa se intampla cand te gandesti doar la sporuri si pensie.

  8. Au turnat un strat de asfalt, astfel sa redus înălțimea standard, autocarul in mișcare a făcut balans din suspensie in înălțime, anvelope noi de iarna, iar tunelul sa contractat la frig . Să ne aducem aminte din epoca comunistă cînd se măsurau ouă cu inelul; 30 bani care nu trecea prin inel, 25 bani care trecea inelul. Deci autocarul cu pricina este ou cu doua gălbenușuri.

    • Mi-ai adus aminte de cand eram mic la faza cu inelul. Avea ala de la „cooperativa” care de fapt era magazin universal si carciuma, un „inel” ca un desfacator de bere, vorba ta, ala mare 30, ala mic 25 de bani. Nu isi dadea bunica seama de ce nu mai oua gainile deloc… Cumparam tigari la greu.

  9. „Autocar cu zeci de turiști străni, făcut ZOB.” @Andrei Stefan: cred ca ZOB i-au facut-o tiristii care au futuut-o pe ma-ta in parcare. Ma refer la chizda distinsei doamne care te-a fatat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger