AcasăNewsAccident grav la o nunta, in Neamt. Mai multe persoane duse la...

Accident grav la o nunta, in Neamt. Mai multe persoane duse la spital

A fost un week-end in care ghinioanele la nunti au parut sa se tina lant. Dupa ce sambata o mireasa din Brasov si mai multi invitati la nunta sa au ajuns in grija medicilor, cu simptome asemanatoare unei toxiinfectii alimentare, duminica seara cadrele medicale au fost chemate de urgenta la o pensiune din Neamt.

Localul din Durau parea alegerea perfecta pentru o petrecere de zile mari. Doar ca la un moment dat, cand sindrofia nici nu incepuse bine, balustrada unei terase, facuta din lemn, pe care s-ar fi aflat mai multi invitati, s-a prabusit subit, ranind mai multe persoane. Dat fiind numarul mare de victime, autoritatile nu au stat pe ganduri si au declansat Planul Rosu de interventie, trimitand in zona mai multe salvari si echipaje medicale, inclsuiv de la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Bacau, Harghita, Botosani, Iasi si Suceava.

Cand au ajuns la locul accidentului, cadrele medicale au evaluat ranitii si le-au acordat primele ingrijiri. Au fost 14 oameni raniti, „trei mai grav, cu diverse politraumatisme”, din cate au anuntat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Victimele au fost duse in prima faza la spital la Toplita.

sursa foto: Facebook/DSU

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger