AcasăNewsAccident grav la Iași. Sunt 7 morți și 2 răniți, după ce...

Accident grav la Iași. Sunt 7 morți și 2 răniți, după ce un TIR, o mașină și o ambulanță s-au ciocnit – VIDEO

accidentAccident grav la Iași. Sunt 7 morți și 2 răniți, după ce un TIR, o mașină și o ambulanță s-au ciocnit - VIDEO

Un accident de circulație deosebit de grav s-a petrecut marți dimineață, în județul Iași. Au fost implicate un autoturism, un TIR dar și o ambulanță.

Tragedia s-a produs în localitatea Bălţaţi, din judeţul Iași. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de prim ajutor și poliţiştii rutieri.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”, transmite Centrul Infotrafic.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 7 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte două acuză dureri, dar sunt stabile.

Conform Mediafax, în ambulanță se afla o femeie însărcinată, care nu a suferit leziuni în urma accidentului. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

author avatar
Andreea Vlad
920 afisari

3 COMENTARII

    • Da ce are boss?Pai la varsta aia ii dai in blana cat mai tare,ca esti zmeu.Ai vrea sa conduca doar bosorogii de 45 de ani care abia se misca?Blanaaaaaa boss,blana!Si eventual o manea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger