AcasăNewsACCIDENT GRAV la Constanta: Un ofiter SRI a murit si alte doua...

ACCIDENT GRAV la Constanta: Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI a decedat, iar alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs, sambata dimineata, pe DN 2 A, in judetul Constanta.

Accidentul a avut loc sambata, in jurul orei 8.10, la iesirea din Constanta catre localitatea Ovidiu, dupa ce un barbat care circula dinspre Constanta a intrat cu masina pe contrasens si a lovit un alt autoturism, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Carmen Serbanescu, citat de realitatea.net.

In urma impactului puternic, autovehiculul care a intrat pe contrasens s-a rasturnat in afara soselei, iar soferul – un ofiter SRI – si-a pierdut viata. Soferul si pasagerul din cealalta masina, sot si sotie, in varsta de 56 si 52 de ani, au fost raniti usor si au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean Constanta, insa nu au fost internati.

Carmen Serbanescu a mai adaugat ca soferul care a provocat accidentul era singur in autoturism. Autoritatile iau in calcul si posibilitatea ca barbatului sa i se fi facut rau la volan pentru ca la locul accidentului nu au fost gasite urme de franare.

Conform purtatorului de cuvant al SRI, Sorin Sava, ofiterul care a decedat avea 40 de ani, era in timpul liber si se afla la volanul masinii personale.

author avatar
Alina Costache
4.273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger