AcasăNewsAccident GRAV la Arad: Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a...

Accident GRAV la Arad: Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR !

Un sofer si-a pierdut viata, joi dupa-amiaza, in Arad, dupa ce autoturismul pe care-l conducea s-a izbit de un TIR. Traficul pe DN 69 Arad-Timisoara a fost blocat pe un sens, din cauza accidentului.

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii aradene Vinga, pe DN 69, potrivit Politiei Rutiere Arad. Se pare ca vinovat de producerea  accidentului este barbatul aflat la volanul unui autoturism Audi care a intrat brusc cu masina pe contrasens, izbindu-se de un TIR care circula regulamentar.

In urma coliziunii, soferul masinii a fost grav ranit si a decedat la scurt timp de la producerea accidentului, in ciuda eforturilor uriase depuse de echipajul medical SMURD care au incercat sa-l resusciteze, informeaza realitatea.net.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care autoturismul a intrat pe contrasens, fiind audiati martori din trafic.

Circulatia este blocata pe una dintre cele doua benzi ale drumului care leaga orasele Arad si Timisoara, politistii anuntand ca traficul va fi reluat in conditii normale in jurul orei 16.00.

author avatar
Alina Costache
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger