AcasăNewsACCIDENT GRAV in Ungaria! Mai multi romani au murit! (VIDEO)

ACCIDENT GRAV in Ungaria! Mai multi romani au murit! (VIDEO)

Tragedie in Ungaria! Vineri dimineata, trei romani si-au pierdut viata intr-un teribil accident care s-a petrecut la 25 de kilometri de Budapesta. In plus, alti 18 romani au fost raniti.

Tragedia a avut loc in jurul orei 5.40, ora locala, pe autostrada M5, pe directia Budapesta, fiind implicate mai multe autovehicule, printre care si un microbuz cu numar de inmatriculare romanesc. Acesta din urma – cu pasageri romani – se deplasa pe ruta Galati-Milano. Din primele informatii, se pare ca microbuzul plin cu cetateni romani stationa in asteptarea eliberarii autostrazii, moment in care a fost izbit de un TIR inmatriculat in Bulgaria.

Toti oamenii care se aflau in mijloacele de transport in comun au avut de suferit.  Evenimentul s-a soldat cu 33 raniti, dintre care 18 romani, ceilalalti fiind bulgari, sarbi si turci, scrie Mno.hu.

Mai multi doctori au venit la fata locului pentru a acorda ingrijiri medicale victimelor. In jur de 29 de persoane au fost transportate la spital. O parte din acestea au fost supuse interventiilor chirurgicale.

In prezent, politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului, noteaza sursa citata.

Vezi AICI video!

FOTO: ATV.hu.

author avatar
Anca Murgoci
1.330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger