AcasăNewsAccident grav in Ungaria: 14 romani au murit in urma unui accident...

Accident grav in Ungaria: 14 romani au murit in urma unui accident rutier!

Un numar de 14 romani si-au pierdut viata intr-un grav accident produs in Ungaria, in urma impactului dintre microbuzul in care se aflau si un tir, alte doua persoane, grav ranite, fiind spitalizate la Szeged.

Potrivit purtatorului de cuvant al MAE, Doris Mircea, printre victime se afla si trei copii, cu varste intre 7 si 14 ani.

Accidentul s-a produs pe autostrada, in jurul orei 23.30, la jumatatea distantei dintre localitatile Mako si Szeged, cand, potrivit primelor cercetari, un autotren a rupt parapetul si a intrat pe contrasens, lovind in plin microbuzul.

Doris Mircea a precizat ca autotrenul venea dinspre Arad si se indrepta catre Budapesta, iar microbuzul, inmatriculat in Spania, venea de la Valencia, cu destinatia Bucuresti.

Din primele cercetari intreprinse de politia ungara, se pare ca soferul autotrenului a adormit la volan.

Mai multe detalii vor fi fi difuzate dupa ce familiile victimelor vor fi anuntate.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.026 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-i ierte! Sant victimele blestemului ilescu marele criminal ce a omorat oameni de tot felul de la copii la batrani si a demolat biserici si A DEMOLAT industrie si agricultura si defisat paduri si A GONIT PE ROMANI SLUGI LA LIMBOTENII si mii de miliarde din vanzarea caselor si apartamentelor ce le-a FURAT le-a daruit criminalior ca vantu voiculescu patriciu, pamanturi resurse si hrana de la gu ra Romanilor si astia nici nu platesc impozite sau datorii de mii de MILIARDE. Si aceste putregiuni reusesc sa scarbeasca Romanul si mai tare de aceste creaturi moarte care gafaie si mai vor sa omoare cu banda pagana USL boala si moartea Romanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger