AcasăNewsAccident grav în Timiș. A intervenit elicopterul SMURD

Accident grav în Timiș. A intervenit elicopterul SMURD

Salvatorii timișeni au fost chemați de urgență, marți, la locul unui accident cu urmări severe, în care au fost implicate un autoturism și un TIR. A intervenit inclusiv un elicopter al SMURD-ului.

A fost o adevărată desfășurare de forțe, menită să ajute cât mai rapid victimele impactului rutier produs pe DN68A (E673) Deva – Lugoj, în localitatea Coșevița.

Una dintre cele trei persoane care se aflau în mașină a fost găsită în stop cardio-respirator, din câte au anunțat reprezentanții ISU Timiș. S-a încercat resuscitarea victimei, însă, din păcate, manevrele aplicate de cadrele medicale nu au avut efect, astfel că persoana a fost declarată decedată.

Celelalte două persoane din autoturismul implicat în accident au suferit politraumatisme. Au primit primele îngrijiri la fața locului, înainte de a fi transportate la spital – una cu elicopterul, cealaltă cu o ambulanță a SMURD-ului.

Condițiile în care a avut loc impactul cu urmări grave urmează să fie lămurite de către polițiștii ajunși la fața locului.

sursa foto: ISU Timiș

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger