AcasăNewsAccident grav în Prahova, soldat cu cinci victime, printre care și un...

Accident grav în Prahova, soldat cu cinci victime, printre care și un copil. Unul dintre șoferi era băut

accidentAccident grav în Prahova, soldat cu cinci victime, printre care și un copil. Unul dintre șoferi era băut / foto: ISU Prahova

Cinci persoane, între care un copil de 12 ani, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă seară în localitatea prahoveană Dumbrăveşti, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, relatează news.ro.

Două dintre victime au fost scoase dintre fiarele maşinii de către echipajele de descarcerare.

Autoturismele s-au ciocnit frontal

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 102 în comuna Dumbrăveşti, satul Mălăieştii de Jos, primele date de la faţa locului arătând că două autoturisme în care se aflau cinci persoane s-au ciocnit frontal.

În urma impactului două persoane au rămas încarcerate în una dintre maşini.

Echipajele medicale au constatat că toţi cei cinci ocupanţi au nevoie să fie transportaţi la spital, întrucât au suferit multiple traumatisme în urma impactului. Printre răniţi se numără şi un băiat de 12 ani care are leziuni la un picior.

Poliţiştii care fac verificări la locul accidentului au constatat că unul dintre şoferi este băut, el având o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatează news.ro

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, ambulanţe şi o unitate de terapie intensivă mobilă.

author avatar
Andreea Vlad
465 afisari

3 COMENTARII

  1. IN ROMANIKA SE IAU PERMISE,DIPLOME,DOCTORATE PE SPAGI SI CUMETRII. VIVA MILITIA, JUSTITIA SI NOII DASCALI DE LA ROMANIKA, TOATE CREATURI DE pesedea,penelea udmrea, userea,

  2. Dar nu ne mai facem bine odată????
    Sunt vinovati și toți cei care se suie la volan cu oameni care “au băut un pic” sau au tras ceva. Și cei care văd ca vin rude cu mașina, beau și după pleacă la drum.
    Toți.
    M-am saturat sa aud de copii răniți sau morți in tot felul de accidente din cauza ca mulți adulti sunt cretini ai iresponsabili!!!
    La fel și cu vorbitul la telefon sau filmatul la volan! Ia mult din concentrare. La fel cu oboseala, cu neadaptarea vitezei la condițiile de pe Deum și la tot!
    Demolând toți politicienii ca nu avem suficienți copiii și numai in ultimul an au murit atâția tineri, adolescenți și copii in aceste accidente cretine.
    Bine ca de data asta copilul nu este decât rănit și foarte traumatizat, sper sa se facă bine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger