AcasăNewsAccident grav în județul Dâmbovița. Au fost anunțate patru victime

Accident grav în județul Dâmbovița. Au fost anunțate patru victime

accidentAccident grav în județul Dâmbovița. Au fost anunțate patru victime

Accident teribil într-o localitate din județul Dâmbovița. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea violentă între două mașini.

De vină ar fi un șofer de 31 de ani care nu s-ar fi asigurat la intrarea într-o benzinărie, spun polițiștii. Mașina lui a fost lovită în plin de un autoturism aflat în depăşire. Acesta dar şi trei pasageri din cealaltă maşina au fost duşi cu ambulanțele la spital.

Accidentul a avut loc pe o porţiune de drum drept, la ieşirea din comuna Aninoasa către Târgovişte. Cele două maşini mergeau în acelaşi sens. La un moment dat, cea din față ar fi virat spre o benzinărie, însă din spate venea autoturismul aflat în depăşire.

Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale

La volanul maşinii în depăşire se afla un şofer de 21 de ani, însoţit de alţi trei tineri. Cu toţii au fost răniţi şi au avut nevoie de ajutorul medicilor.

„Ajunşi la faţa locului, am constatat că nu sunt persoane încarcerate. Sunt patru victime, toate conştiente, acestea fiind preluate de echipajele ambulanței SMURD, respectiv ambulanțe SAJ”, a declarat Alexandru Mihălcioiu, şeful Detaşamentului de pompieri Târgovişte, potrivit stirileprotv.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a lămuri cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.

author avatar
Andreea Vlad
187 afisari

1 COMENTARIU

  1. Normal in dreptul unei benzinarii trebuie sa fie linie continua pe zeci de metri, pana la intrare, n-am auzit ca trebuie sa te asiguri din spate, presupun ca cel care vira a semnalizat, eu cred ca este devina cel din care venea din spate , cu viteza presupun, daca nu era in localitate, in imagine se pare altceva, cunosc o situatie cu un motociclist care a depasit in dreptul un ei benzinarii, un autoturism care intra, lovindu-l, motociclistul fiind stabilit vinovat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger