AcasăNewsAccident grav in Golful Suez. 11 persoane au murit, iar 18 sunt...

Accident grav in Golful Suez. 11 persoane au murit, iar 18 sunt date disparute!

Liderul de sindicat al lucratorilor din industria piscicola din Egipt anunta ca un accident grav s-a petrecut, duminica, in Golful Suez.

Conform primelor informatii se pare ca un pescador egiptean a intrat in coliziune cu o alta nava maritima ce si-a urmat cursul fara a se opri.

Pescadorul a naufragiat in Golful Suez, intre orasul Ras Ghareb si portul El Tor, aflat in sudul Peninsulei Sinai. La bordul pescadorului se aflau 40 de persoane, insa doar 11 dintre acestea au putut fi salvate.

Au fost descoperite 11 trupuri neinsufletite, iar celelalte 18 persoane au fost date disparute. Sindicalistii din industria piscicola egipteana se tem ca ceilalti 18 muncitori s-au inecat deja si dau vina pe autoritati pentru conditiile extrem de dificile in care muncitorii din industria piscicola isi desfasoara activitatea.

Golful Suez se intinde pe circa 280 de kilometri nord-nord-est, pana in orasul egiptean Suez si intrarea in Canalul Suez, si marcheaza, practic, o parte din granita dintre continentele Africa si Asia.

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger