AcasăNewsAccident grav în faţă la Palatul Parlamentului: cinci victime!

Accident grav în faţă la Palatul Parlamentului: cinci victime!

Un accident grav a avut loc în urmă cu doar câteva minute în fața Parlamentului, în zona Izvor din București. 5 oameni au fost răniți în urma impactului. O persoană a fost transportată la spital.

Polițiștii se află deja la fața locului. Deocamdată, nici oamenii legii nu știu cum anume s-a produs accidentul și fac măsurători la fața locului.

Cinci oameni au ajuns la spital!

În urma accidentului dintre cele două autoturisme, cinci persoane au fost rănite. Una dintre mașini a intrat în unul din gardurile din fața Parlamentului.

Unul dintre șoferi, o femeie, a fost deja preluată de o ambulanță și transportată la spital, iar celelalte patru persoane ar fi refuzat inițial examinarea la fața locului și transportul la spital. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Copii, loviţi în plin la Buzău

Poliţiştii fac cercetări marţi dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DN2C, în localitatea Smeeni din judeţul Buzău, unde o mașină a lovit un grup de copii care traversau drumul pe trecerea de pietoni, mergând la școală.

Autoturismul condus pe direcţia Costeşti către Pogoanele de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni, a surprins şi accidentat mai mulţi copii care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

În urma evaluării medicale iniţiale, patru copii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani au fost duși la spital.

Urmărire ca-n filme pe A1

Un șofer care, conform polițiștilor, circula cu 171 de kilometri pe oră, pe Autostrada A1, a fost urmărit în trafic de către oamenii legii, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora.

S-a întâmplat duminică, pe A1. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească abia după aproape 20 de kilometri. Șoferul, un tânăr din județul Sibiu, a fost amendat şi pentru conducere agresivă şi a rămas fără permis pentru 150 de zile, adică pentru aproximativ 5 luni.

Imagini din timpul urmăririi desprinse, parcă, dintr-un film de acțiune au apărut pe rețele de socializare. Astfel că luni, 22 ianuarie, reprezentanții IPJ Alba au venit cu precizări despre acest caz.

author avatar
Andrei Ștefan
771 afisari

2 COMENTARII

  1. În privința urmăririi a se băga de seamă că în loc să lase focul să se stingă polițișii au băgat paie, au plecat în urmărire. De data asta noroc că vîlvătaia nu a cuprins alte cele, nu a fost accident.

  2. Acolo la Izvor din trei benzi catre Parlament se fac doar doua pana in parcarea de autocare si una singura dupa parcare din cauza lucrarilor la nu stie nimeni ce unde au fost puse garduri. Acolo toti soferii shumakeristi se baga care mai de care ca sa intre primii pe singura banda de circulatie, se circula cu viteza, iar rezultatul nu se lasa asteptat: cinci victime.
    P.S. Lucrarile alea cu garduri dureaza din primavara-vara anului trecut, merg aproape zilnic pe acolo, nu am vazut pe nimeni vreodata sa lucreze acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger