AcasăNewsAccident grav în Dolj: un mort și mai mulți răniți. Au fost...

Accident grav în Dolj: un mort și mai mulți răniți. Au fost implicate un autoturism, un camion şi o autoutilitară

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un grav accident de circulație, soldat cu victime, a avut loc în județul Dolj, pe DN6.

O persoană și-a pierdut viața și patru au fost rănite în accidentul ce a avut loc pe DN 6, în zona localității Zănoaga. Potrivit primelor informații venite vineri dimineață de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autoturism, un camion și o autoutilitară.

Cinci victime în urma impactului, dintre care o persoană a decedat

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, la kilometrul 193+600 metri, în zona localității Zănoaga, județul Dolj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocamion și o autoutilitară. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană a decedat”, transmite sursa citată.

Ca urmare a accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Potrivit sursei citate, se estimează reluarea traficului în condiții normale în jurul orei 08:00.

Cauzele care au dus la producerea acestui accident urmează să fie stabilite de către polițiști, în urma unor cercetări.

264 afisari

5 COMENTARII

  1. La Dolj poliția e pe laba cu camionagii fapt pentru care rezultă accidente pe bandă de câțiva ani. La intrare in Craiova autobetonierele merg numai cu 90 km/ora au regulile lor ,dacă spui la poliție zice că ori nu vezi bine, ori era marfarul. Sictir police men!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger