AcasăNewsACCIDENT GRAV in Capitala: Doua tramvaie s-au ciocnit: Opt persoane au fost...

ACCIDENT GRAV in Capitala: Doua tramvaie s-au ciocnit: Opt persoane au fost ranite!

Opt personae au fost ranite in urma unui accident rutier produs vineri in Capitala. Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Perla: unul era oprit in statie cand a fost lovit in spate de un alt tramvai.

Doua tramvaie s-au ciocnit vineri dimineata, in statia Calea Dorobanti, de pe Stefan cel Mare, in urma coliziunii opt persoane fiind ranite.

„In jurul orei 6.10, la intrarea in statia Calea Dorobanti, din zona Stefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1 care era oprit in statie. In momentul de fata politia cerceteaza cazul, iar RATB a demarat o ancheta interna ca sa verifice ce s-a intamplat si nu exclude nicio varianta. In prezent, circulatia in zona s-a deblocat si tramvaiele circula in ambele sensuri”, a declarat Constantin Tobescu, purtator de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), citat de realitatea.net.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a demarat o ancheta interna pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului din zona Dorobanti, in care au fost implicate cele doua tramvaie si va colabora cu Politia pentru a rezolva cat mai repede cazul.

Potrivit sursei citate, din primele informatii, sase persoane au fost ranite, insa reprezentantii RATB care ancheteaza cazul au anuntat ulterior ca numarul celor care necesita ingrijiri medicale ar putea fi mai mare. Ulterior s-a anuntat ca opt persoane au fost ranite, dintre care doua au fost internate.

Sursa: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger