AcasăNewsAccident grav in Bistrita: o tanara mama a murit, fiul ei dus...

Accident grav in Bistrita: o tanara mama a murit, fiul ei dus cu elicopterul la spital

Salvatorii au facut eforturi uriase pentru a salva doua persoane – mama si fiu – grav ranite in urma unui accident de circulatie produs pe raza localitatii bistritene Parva.

Femeia in varsta de 37 de ani si fiul ei, de 13 ani, au ramas incarcerati in masina in care se aflau, si care s-a rasturnat. Ambii au avut nevoie de manevre de resuscitare, dupa ce s-a reusit scoaterea lor din autoturismul avariat. Baietelul a raspuns acestor manevre, iar medicii au reusit sa-l stabilizeze si sa il trimita cu un elicopter SMURD la o unitate medicala din Targu Mures.

Mama acestuia, insa, nu a putut fi salvata, in ciuda faptului ca echipajele medicale au facut eforturi considerabile in acest sens.

Alti trei tineri implicati in acest accident, avand intre 17 si 20 de ani, au refuzat transportul la spital, din cate au anuntat ISU Bistrita-Nasaud, cu mentiunea ca persoanele in cauza „erau constiente cooperante, nu prezentau leziuni care sa le puna viata in pericol”.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger