AcasăNewsAccident grav de circulatie in Gorj. Un microbuz a cazut in sant!

Accident grav de circulatie in Gorj. Un microbuz a cazut in sant!

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, sambata seara, pe raza judetului Gorj, opt persoane ajungand in stare grava la spital.

Accidentul s-a petrecut in comuna Pestisani, iar in el a fost implicat un microbuz ce apartine de Universitatea „Constantin Brancusi”, din Targu Jiu.

Soferul microbuzului nu a acordat prioritate intr-o intersectie, microbuzul a acrosat un autoturism si, din inertie, a ajuns intr-un sant aflat in apropiere.

Microbuzul era plin cu cadre didactice ale Universitatii, iar opt dintre profesori au suferit rani grav, fiind transportati de urgenta la spital.

Cei opt raniti au fost ridicati de cinci ambulante si transportati la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

author avatar
Cristi Ionita
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger