AcasăNewsAccident grav, cu zeci de victime: un autobuz s-a prabusit intr-un rau...

Accident grav, cu zeci de victime: un autobuz s-a prabusit intr-un rau (VIDEO)

Operatiune de salvare dificila si contra cronometru. Cateva zeci de persoane au avut de suferit de pe urma unui groaznic accident in care a fost implicat un autobuz plin cu pasageri.

Numarul victimelor ar fi de 51 de persoane, in conditiile in care unele publicatii vorbesc despre 45. Din cate noteaza presa locala, 21 dintre acestea nu au mai putut fi salvate.

Tragedia a avut loc in Mexic, mai precis in Puente de Atoyac, din Veracruz, noaptea trecuta. Restul de 30 de persoane care au fost ranite, din cate precizeaza elsoldemexico.com.mx, dupa ce mijlocul de transport a rupt bariera de protectie si a zburat de pe carosabil, intr-o rapa, oprindu-se in apa unui rau, au fost scoase cu greu din zona in care s-a produs accidentul si preluate de ambulantele care le-au dus cat mai rapid cu putinta la spital.

Din cate se poate vedea din imaginile surprinse la locul dramei, respectiv in sudul acestui stat, autobuzul s-a transformat intr-un morman de fiare, prinzandu-i captivi pe oamenii aflati la bord. Momentan, cauzele care au dus la producerea accidentului nu au fost elucidate, insa autoritatile locale iau in calcul varianta ca soferul- despre care momentan nu se stie daca a supravietuit nenorocirii- ar fi condus cu viteza prea mare pentru zona respectiva.

[youtube]ccqO3L9i3RU[/youtube]

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger