AcasăNewsAccident grav cu trei victime la Constanța. O mașină a intrat brusc...

Accident grav cu trei victime la Constanța. O mașină a intrat brusc pe contrasens

accidentAccident grav cu trei victime la Constanța. O mașină a intrat brusc pe contrasens

Accident înfiorător pe DN3, între localitățile Ciocârlia și Murfatlar. O tânără de 24 de ani a murit după ce a intrat cu mașina marca Volkswagen pe contrasens și s-a izbit puternic de un alt autoturism, condus de o femeie de 20 de ani. Aceasta și pasagerul din dreapta, un bărbat de 23 de ani, au fost grav răniți.

La faţa locului au intervenit două echipaje ale SMURD, două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj de descarcerare, una dintre victime fiind încarcerată. Traficul rutier a fost întrerupt în zonă aproximativ o oră.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager – bărbat, de 23 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța, potrivit Mediafax.

Un jandarm care conducea în spatele victimei susține că șoferița avea viteză și a intrat dintr-o dată pe contrasens, semn că s-ar fi aplecat după un obiect în mașină. Tânăra era angajată de puțin timp ca asistentă medicală la un spital privat din Constanța.

author avatar
Andreea Vlad
123 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger