AcasăNewsAccident grav, cu cinci victime, în România. Au intrat într-un cap de...

Accident grav, cu cinci victime, în România. Au intrat într-un cap de pod, iar maşina s-a făcut praf! (FOTO)

Un accident grav de maşină a avut loc sâmbătă dimineaţă. S-a întâmplat în localitatea Văleni, comuna Pădureni, județul Vaslui. O maşină a intrat într-un cap de pod.

Au rezultat cinci victime.

O persoană în comă, alta fără un picior

Victimele sunt cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani: o persoană încarcerată, o persoană blocată în interiorul autovehiculului, o victimă găsită la aproximativ zece metri de autoturism, seminconștientă și cu răni foarte grave.

Trei dintre victime sunt conștiente și cooperante. O victimă este intubată și se află în stare de inconștiență. Un bărbat în vârstă de 21 ani a suferit o amputație parțială de membru inferior.

Imagini de la cumplitul accident, AICI

Patru ambulanţe, la locul accidentului

Au fost trimise două ambulanțe ISU, dintre care una cu medic, precum și două ambulanțe SAJ din substația Huși. Inițial victimele au fost duse la Spitalul Huși, însă ulterior pentru trei a fost solicitat transferul la Spitalul Vaslui.

Cauzele și circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de polițiști.

author avatar
Andrei Ștefan
277 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand circuli prea incet cu masina pe carosabil umed… Si probabil cu un rachiu de sfecla la bord, ca doar vorbim de Vaslui.

  2. In Romania daca ai gresit la volan esti condamnat la distrugerea masinii si chiar moarte.
    La marginile soselelor au fost sapate santuri (chiar daca nu sunt zone inundabile) si in localitati la fiecare propietate au fost construite podete solide din beton. Daca ai gresit, derapat sau incalcind grav legea te-ai urcat baut la volan si iesi fortat de pe sosea dai in sant sau lovesti un podet care amplifica de zeci de ori daunele masinii si pun grav in pericol viata celor din masina.
    De ce au fost construite aceste obstacole pe marginea drumurilor ?
    Nu au utilitate strategica si nici nu acumuleaza apa pluviala (acumuleaza doar gunoaie).

    • Trebuia data o lege prin care sa oblige masinile sa circule doar pe camp, acolo nefiind obstacole si capete de pod din beton. Plus ca acolo poti drojdi si cat rachiu de sfecla vrei tu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger