AcasăNewsAccident grav cu 5 morți pe DN1. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident grav cu 5 morți pe DN1. A fost solicitat elicopterul SMURD

accident de circulatieAccident grav cu 5 morți pe DN1. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident extrem de grav a avut loc marți dimineață pe DN1, în zona Nistorești. Cinci persoane au murit iar alte două au fost rănite.

Teribilul accident a fost anunțat la 112, marți dimineață, în jurul orei 8.15. În incidentul rutier au fost implicate două autoturisme cu 7 ocupanți. cinci persoane erau încarcerate la momentul sosirii pompierilor și echipajelor de salvare. Cei 5 decedați sunt bărbați, un alt bărbat și o femeie fiind răniți ușor, potrivit Mediafax.

Una dintre mașinile implicate în accident Facebook Cristian Petrilă

La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, 3 descarcerări, 4 ambulanțe SMURD dintre care una de terapie intensivă mobilă.

Traficul pe DN1, în zona producerii accidentului, a fost complet blocat, pe ambele sensuri de mers, potrivit Centrului Infotrafic. S-a așteptat aterizarea elicopterului SMURD care urma să preia una dintre victimele rănite care a supraviețuit impactului. Traficul rutier a fost deviat prin Breaza, anunță Poliția Breaza.

author avatar
Andreea Vlad
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger