AcasăNewsAccident foarte grav pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti: un taxi a...

Accident foarte grav pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti: un taxi a luat foc! Şoferul a murit, plus alţi 4 răniţi! (VIDEO)

Accident foarte grav pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti: un taxi a luat foc! Şoferul a murit, plus alţi 4 răniţi!

Sâmbătă seară, în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.

Conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

Taximetristul a murit

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Medicii au găsit 3 persoane conștiente şi 2 inconștiente, pasageri în autoturism. În autobuzul STB nu erau călători, şoferul nu este rănit.

author avatar
Andrei Ștefan
826 afisari

5 COMENTARII

    • @Soferul 2022-11-20 15:18 15:18:37
      SHOFERUL….urmariti clipul…franeaza…de fapt face o manevra brsca derapeaza si impact frontal…la 3 secunde trece un tramvai…a depashit tramvaiul pe contrasens…a bruscat mashina a pierdut controlul….”dinamica accidentului”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger