AcasăNewsAccident feroviar miercuri dimineață, în Giurgiu! Două persoane au ajuns la spital...

Accident feroviar miercuri dimineață, în Giurgiu! Două persoane au ajuns la spital / Circulația trenurilor, întreruptă!

accidentAccident feroviar miercuri dimineață, în Giurgiu! Două persoane au ajuns la spital / Circulația trenurilor, întreruptă!

Un accident feroviar grav s-a petrecut, în această dimineață, între localitațile Toporu și Chiriacu din județul Giurgiu.

Potrivit primelor informații, locomotivele aparțineau unor transportatori feroviari privați și s-au ciocnit frontal după ce au circulat din sensuri opuse pe aceeași linie.

Doi mecanici de locomotivă, grav răniți

În urma accidentului, cei doi mecanici de locomotivă au suferit răni grave, fiind transportați la spital.

Evenimentul a avut loc la aproximativ un kilometru de Gara Toporu, între două locomotive. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Giurgiu și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

Echipajele au constatat faptul că în locomotive se aflau trei bărbați, găsiți conștienți și cooperanți. Doi dintre aceștia au fost preluați de SAJ și transportați la Uniunea de Primiri Urgențe Giurgiu.

CFR Călători a transmis că mai multe trenuri au fost blocate temporar pe ruta București-Giurgiu.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari

5 COMENTARII

    • @KUROI YUKIHYO 2023-05-17 12:39 12:39:51
      KUROY…NU E VRAJEALA…FACATURA…UN PRIETEN AL MEU E DIN TOPORU…UNCHIUL LUI A LUCRAT LA CFR…AIA UMBLA BETI TOT TIMPUL…NU E PRIMA OARA…CA L-AM SUNAT PE ASTA SA-L INTREB CARE E TREABA…AM TRECUT SI EU PE ACOLO DE CATEVA ORI…

      • ADICA CE VREI SA SPUI? TRENURILE AU MANAGEMENT ELECTRONIC…S-A IMBATAT COMPUTERUL?

        • @KUROI YUKIHYO 2023-05-17 15:59 15:59:12
          KUROI…TU AI IMPRESIA CA POVESTESC LA MISTO…
          AI VAZUT LOCOMOTIVELE…SUNT DIN ALEA VECHI DIESEL ELECTRICE…AM ZIS CA NU E PRIMA OARA CAND MERG AIA BAUTI CU TRENUL…
          UITE…CU PLUS…CA LA POKER…IN ARGES IMI POVESTEA UN FOST COLEG CA AIA CARE VERIFICA SINELE…STII…AIA CARE CIOCANESC SINELE…VERIFICA TERASAMENTUL…SUNT RANAGA SI MANGA MAI TOT TIMPUL…TAICA-SU LUCRA LA CFR…
          INCERC SA NU FIU IRONIC…

        • @KUROI YUKIHYO 2023-05-17 15:59 15:59:12
          KUROI….CITEZ UN FOST COLEG…”NA POFTIM CULTURA”….
          VIDEO ANIMAŢIE. Mecanicii ambelor locomotive care s-au ciocnit în Giurgiu erau beţi. Unul dintre ei ar fi adormit şi a trecut pe roşu
          România a trecut razant pe lângă încă o catastrofă feroviară. Două locomotive conduse de mecanici băuţi s-au ciocnit frontal în apropiere de Giurgiu, după ce unul dintre conductori a trecut pe roşu. O jumătate de oră mai târziu, un tren de navetişti ar fi fost zdrobit, în locul locomotivei conduse corect. Autorităţile au suspendat licenţa companiei răspunzătoare de accident. Nu mai are voie să trimită trenuri pe traseu.
          De Laurenţiu Rădulescu la 17.05.2023, 19:26
          https://observatornews.ro/eveniment/animatie-mecanicii-ambelor-locomotive-care-sau-ciocnit-in-giurgiu-erau-beti-unul-dintre-ei-ar-fi-adormit-si-a-trecut-pe-rosu-524042.html

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger