AcasăNewsAccident feroviar groaznic in Spania. Primul bilant este cutremurator!

Accident feroviar groaznic in Spania. Primul bilant este cutremurator!

Un tren de mare viteza, in care erau cel putin 240 de persoane, a deraiat langa Santiago de Compostela (Spania), miercuri seara, si s-a lovit violent de un zid de ciment.

Conform euronews.net, trenul circula cu o viteza de aproape 200 de kilometri la ora si plecase din Madrid catre Ferrol. Accidentul s-a petrecut cu putin inainte ca trenul sa ajunga in gara din Santiago de Compostela.

Imediat la fata locului si-au facut aparitia echipele de salvatori si numeroase ambulante, insa primul bilant este deja unul cutremurator, vorbindu-se de cel putin 20 morti si 65 de raniti grav.

Se fac eforturi disperate pentru a fi scosi oamenii dintre fiarele contorsionate. Misiunea este cu atat mai dificila cu cat accidentul a avut loc undeva in jurul orei 21.00, ora locala, iar actiunea de salvare este ingreunata de intuneric.

Inca nu se stie daca erau si romani in trenul respectiv, insa consulatul de la Bilbao, oras aflat la circa 400 de kilometri departare, a trimis o echipa la fata locului pentru a se asigura cat de curand posibil daca au fost implicati sau nu romani in teribilul accident.

author avatar
Cristi Ionita
887 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger