AcasăNewsAccident dubios: dr. Cornel Petreanu, anchetat pentru şpagă la "Marius Nasta", a...

Accident dubios: dr. Cornel Petreanu, anchetat pentru şpagă la „Marius Nasta”, a murit într-un accident, pe DN1

Dr. Cornel Petreanu și-a pierdut viața într-un accident grav petrecut pe DN1, aproape de Otopeni. Doctorul era anchetat în dosarul şpăgii de la Institutul „Marius Nasta”, din București.

Reamintim că dr. Cornel Petreanu a fost reţinut, împreună cu un alt doctor de la Institutul „Marius Nasta” din Bucureşti, Cristian Paleru, în luna septembrie, într-un dosar în care erau acuzaţi de luare de mită.

Maşina s-a lovit de structura pasajului căii ferate

Potrivit IPJ Ilfov, duminică, 8 octombrie 2023, un accident rutier grav a avut loc pe DN1, în apropiere de Otopeni. Doctorul Cornel Petreanu și-a pierdut viața în acest accident tragic.

La data de 8 octombrie, în jurul orei 09:40, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Otopeni şi ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a declarat decesul bărbatului respectiv”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

„Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se mai precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Ce acuze i se aduceau dr. Cornel Petreanu?

Medicul Cornel Petreanu de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” ar fi fost plasat sub control judiciar în dosarul deschis de procurori.

Anchetatorii au pus sechestru pe bunurile mobile şi imobile deţinute de medici, dar şi pe sumele deţinute de aceştia în conturi bancare, în vederea confiscării speciale şi a confiscării extinse, deoarece, în urma efectuării investigaţiilor financiare, au rezultat diferenţe semnificative între veniturile licite şi bunurile dobândite în ultimii 5 ani.

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de:

  • 2.355.913 lei
  • 74.943 euro
  • 21.300 dolari
  • 2.120 franci elvețieni
  • 100 lire sterline
author avatar
Andrei Ștefan
1.412 afisari

12 COMENTARII

  1. Pacat .Era un chirurg exceptional.Bine ca raman ucigasii zambitori.bine ca nu I omora, doar cereau spaga.Altii prescriu substante cu potential mortal, te „trateaza ” sa ti fie Mai rau ,vezi caz Tesloianu Iasi si altele cum ar Fi Daca vreți sa trăiți , feriti va de dr. CRISTIAN Draghici, NEUROLOGIE, si de tratamentele prescrise de acesta care va pot scurta viata.Tatăl meu, cardiac, infarct miocardic in antecedente, a ajuns cu salvarea la upu , simțindu-se extraordinar de rau.Am suspectat un nou infarct.L au trimis la urgente minore neurologie dr.cristian DRAGHICI , care i a administrat Dexametazona intravenos,in condițiile în care se știe ( orice search google myocardial infarction dexamethasone) ca aceasta , administrata celor care au avut sau au infarct, poate provoca un nou infarct sau agrava pe cel existent.Tatal meu a precizat ca are în antecedente infarct anul trecut.Cel putin rea intenție, daca nu intenție criminala.Cum mai spunea cineva, răutate pura.Intors acasa, s a simtit slăbit in continuare, din ce in ce mai rau.Dupa o săptămână,Am fost nevoiți sa l ducem la upu militar, ne au primit dupa insistente.Diagnostic: infarct miocardic anteroseptal.Nu s a putut interveni. Dupa 10 zile, externat.Ajuns leguma, stat doar in pat.Multumita intențiilor rele ale medicului urgentist si ale tratamentului aplicat de dr. CRISTIAN draghici ,NEUROLOG, cel din poza de pe site .Poate se face si o investigatie la primiri urgente spital universitar , sa se vada cum sunt ajutati oamenii sa moara.Cititi si review urile Google maps ale spitalului.De asemenea,pare ca prescrie Dexametazona si varstnicilor cardiaci si diabetici, la Ponderas, cu potential mortal, dupa cum gasesti pe net reviewuri

  2. Se satura distrugatorii sist sanitar romanesc cu inca un mort si inca unul care era util cetatenilor.Dumnezeu sa l ierte .

  3. @ Au băgat CIP-un vaccin, ”să vă mâne” ,”turma” ,”lin” , ?
    Câțu zicea că vaccinul lui conține (…) , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger