AcasăNewsAccident de microbuz pe DN 1: peste 10 persoane in grija medicilor

Accident de microbuz pe DN 1: peste 10 persoane in grija medicilor

A fost agitatie mare, luni la pranz, pe DN 1, la locul unui accident in care au fost implicate un microbuz si un autoturism in care se aflau 3 persoane.

Impactul rutier s-a produs la kilometrul 346 al DN 1, pe raza judetului Sibiu, mai precis intre Miercurea Sibiului si Sebes. In mijlocul destinat transportului de calatori se aflau 10 oameni. Toti au avut nevoie sa fie evaluati medical, potrivit publicatiei locale Tribuna, o parte dintre ei fiind transportati la spital, dupa ce au primit primul-ajutor de la personalul medical de al Ambulanta.

De altfel, a fost o interventie masiva a fortelor de interventie in cazuri de urgenta, fiind activat, in prima faza, Planul Rosu, destinat situatiilor in care sunt victime multiple. Medicii au avut in grija si cei trei oameni aflati in masina ce se indrepta spre Alba. Din primele date, doua dintre acestea ar fi suferit leziuni grave, fiind necesara interventia descarcerarii pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate.

Intr-o prima faza, se credea ca accidentul s-a soldat cu sase victime, insa pe masura desfasurarii interventiei la fata locului s-a constatat ca numarul persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestui nedorit eveniment rutier a fost aproape dublu.

Totodata, trebuie spus si faptul ca, urmare a accidentului, circulatia in zona a fost ingreunata o perioada de timp.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger