AcasăNewsAccident de microbuz pe DN 1 A - un sofer si mai...

Accident de microbuz pe DN 1 A – un sofer si mai multi pasageri, raniti

Medicii de la ambulanta, dar si politistii au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, la locul unui accident rutier in care au fost implicate un microbuz de transport persoane si un autoturism.

Mai precis, masinile salvarii si ale politiei s-au oprit la kilometrul 119 al drumului national 1A Ploiesti-Brasov, la intrare in localitatea prahoveana Teisani, pe sensul dinspre Brasov, unde, potrivit Centrului Infotrafic, s-a produs, in jurul orei 8, coliziunea rutiera.

In accident au fost ranite patru persoane, din cate anunta observatorulph.ro, respectiv soferul autoturismului si trei pasageri din cei zece aflati in microbuz. Victimele au primit primele ingrijiri de la medicii de la Salvare, inainte de a se decide transportul la spital al pacientilor care necesitau investigatii suplimentare.

Accidentul a afectat o perioada destul de insemnata circulatia in zona. Politistii urmeaza sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs impactul. Din primele date, se pare ca autoturismul ar fi ajuns pe contrasens, lovind microbuzul care circula dinspre Brasov.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger