AcasăNewsAccident de elicopter in Rusia. Aparatul de zbor a cazut intr-un lac:...

Accident de elicopter in Rusia. Aparatul de zbor a cazut intr-un lac: doi supravietuitori

Un elicopter rusesc s-a prabusit, duminica, in regiunea Murmansk. Pana la aceasta ora nu se cunosc date exact despre numarul oamenilor aflati la bord.

Se vehiculeaza ca ar fi vorba de 18 sau 19 persoane, cinci dintre ele membri ai echipajului si restul civili, printre ei si oficiali locali. Aparatul de zbor era unul tip militar, Mi-8. Se pare ca elicopterul s-ar fi prabusit intr-un lac, iar temerile ca ranitii s-ar fi inecat, inainte de a putea fi scosi in siguranta pe uscat, sunt destul de mari.

Intre timp s-a aflat ca doi oameni ar fi fost gasiti in viata si transportati de urgenta la spitalele din apropierea locului accidentului, anunta presa rusa. Despre restul celor aflati la bord nu sunt cunoscute, deocamdata, date certe.

Cauzele care au dus la prabusirea elicopterului nu sunt cunoscute deocamdata, insa, cel mai probabil, vor fi elucidate in decursul zilelor urmatoare. Se ia in calcul varianta ca accidentul s-ar fi produs ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile zborului sau a unei defectiuni tehnice.

Sursa foto: monitoruldecj.ro

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger