AcasăNewsAccident de autocar in Brasov: 11 persoane ranite, una dintre ele grav

Accident de autocar in Brasov: 11 persoane ranite, una dintre ele grav

Mai multe autospeciale ale ambulantei, precum si un elicopter au intervenit, duminica, la locul unui grav accident in care a fost implicat un autocar ce avea la bord 25 de persoane. 11 dintre pasageri au fost raniti, unul fiind in stare grava.

Accidentul in care a fost implicat vehiculul de transport persoane a avut loc in aceasta dimineata, pe DN2E Rasnov – Poiana Brasov, din judetul Brasov. Conform Centrului Infotrafic, autocarul s-a lovit de parapetul metalic de pe marginea drumului. Din fericire, vehiculul s-a oprit in barele de protectie, inainte de a risca sa e rastoarne si sa ajunga, astfel, in rapa.

Sursa citata mentioneaza ca au fost 11 raniti, unul dintre ei fiind in stare mai grava, restul avand leziuni usoare. Toti cei care au avut de suferit in urma producerii accidentului de la Rasnov au fost, insa, transportati la spital, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament. In zona a fost solicitata si interventia unui elicopter.

Circulatia in zona a fost blocata mai multe minute, atat in timpul interventiei echipajelor de prim-ajutor, cat si in intervalul in care a fost inlaturat de pe carosabil autocarul implicat in incident. Politistii au ajuns in zona si au inceput masuratorile. Ancheta urmeaza sa elucideze cauele producerii accidentului.

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger