AcasăNewsAccident datator de fiori intr-un cunoscut parc de distractii american: Patru raniti!...

Accident datator de fiori intr-un cunoscut parc de distractii american: Patru raniti! (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au ales sa se distreze intr-un parc din Los Angeles, insa natura nu doar ca le-a stricat buna dispozitie, dar i-a si facut sa treaca printr-o spaima groaznica. Totul dupa ce au ramas blocati intr-un roller coaster, la o distanta considerabila de sol. Patru oameni au ajuns pe mana medicilor.

Intr-o clipa, cei 22 de vizitatori ai parcului de distractii, majoritatea lor tineri, au trecut de la rasete la panica. Vagonul trenuletului in care se aflau, seara trecuta, amatorii de senzatii tari care alesesera sa-si ia bilete pentru varianta parcurs numita Ninja, una din atractiile gazduite de parcul Six Flags Magic Mountain, a fost lovit de o ramura rupta dintr-un copac. Creanga cazuta a facut ca vehiculul in care se aflau oamenii sa iasa de pe sine si sa se incline periculos de mult, riscand sa cada de la o inaltime de circa sase metri.

[youtube]uCB_ysHfOdE[/youtube]

La fata locului au intervenit de urgenta echipaje de prim ajutor formate din pompieri si paramedici. Conform CNN, patru persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind transportate de spital, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate. Intreaga operatiune de salvare, una extrem de dificila si contra cronometru, a durat cateva ore bune. Ancheta menita sa stabileasca exact cum de s-a produs incidentul e in plina desfasurare. Pana la acel moment, zona respectiva a parcului ramane inchisa.

[youtube]I1qgjl1IvQA[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
1.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger