AcasăNewsAccident cumplit pentru sase oameni aflati intr-un balon cu aer cald! (VIDEO)

Accident cumplit pentru sase oameni aflati intr-un balon cu aer cald! (VIDEO)

O calatorie de relaxare si amuzament s-a sfarsit la spital, pentru cinci dintre cei sase pasageri aflati la bordul unui balon cu aer cald.

In nacela obiectului de zbor alimentat cu gaz mai usor decat aerul urcasera sase americani temerari. Oamenii nu si-au imaginat prin ce experienta traumatizanta aveau sa treaca, dupa ce, in ciuda eforturilor lor, balonul cu aer cald nu a reusit sa se ridice suficient de mult de la sol, cat sa evite liniile de inalta tensiune.

Obiectul a atins, intr-o prima faza, aceste cabluri agatate intre doi stalpi de electricitate, aflati intr-o zona de case,  in statul american Massachusetts. Impactul a fost urmat de o explozie, urmata de scantei. Din nefericire, insa, cateva secunde mai tarziu, nereusind sa se mai ridice cat sa ajunga intr-o zona in care sa nu existe pericolul unui nou accident, nacela s-a mai lovit o data de firele electrice, producandu-se un nou val de scantei. Cinci oameni s-au ales cu arsuri si au fost dusi de urgenta la spital.

Intregul moment a fost observat cu groaza de martorii aflati in plina strada si surprins de un tanar, cu un telefon mobil. Imaginile ajunse pe Youtube sunt socante.

[youtube]QiAEs1PywK8[/youtube]

sursa foto: televiziunea-medicala.ro

1.828 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger