AcasăNewsAccident cumplit pe DN 6, in Caras-Severin: trei oameni au pierit!

Accident cumplit pe DN 6, in Caras-Severin: trei oameni au pierit!

Impactul dintre un TIR si un autoturism a avut urmari tragice. Trei oameni si-au pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident ce a vut loc in judetul Caras-Severin.

Coliziunea a avut loc la primele ore ale zilei, mai exact in jurul orei 6, intre localitatile Plogova si Bolvasnita. TIR-ul si autoturismul s-au lovit violent, la kilometrul 391 al DN 6, conform Centrului Infotrafic. Ca urmare a impactului puternic, trei persoane au decedat, eforturile medicilor de la ambulanta de a-i readuce la viata fiind zadarnice. Alti doi pasageri au fost dusi la spital, pentru investigatii de spaecialitate si tratament, dupa ce s-au ales cu leziuni in urma accidentului.

La locul dramei au ajuns, pe langa medicii de la Salvare, si politistii. Unii dintre ei au facut masuratori la fata locului, pentru a stabili conditiile in care s-a produs impactul, iar altii au ajutat la dirijarea circulatiei in perimetrul in care s-a produs accidentul, traficul rutier desfasurandu-se, o perioada, alternativ, pe un singur fir al DN6.

Sursa foto: accidenterutiere.net

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger