AcasăNewsAccident cumplit la Suceava, după impactul dintre un tractor și un autoturism....

Accident cumplit la Suceava, după impactul dintre un tractor și un autoturism. Un om a murit și altul a fost grav rănit (VIDEO)

accidentAccident cumplit la Suceava, după impactul dintre un tractor și un autoturism. Un om a murit și altul a fost grav rănit (VIDEO)

Un cumplit accident rutier a avut loc sâmbătă seară într-o localitate din județul Suceava. În urma coliziunii dintre un tractor agricol și un autoturism două persoane au suferit leziuni serioase.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Clit, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

Din păcate, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost scos în stare de inconștiență dintre fiarele contorsionate ale mașinii. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale chemate la locul accidentului, minorul nu a mai putut fi salvat și a decedat.

foto: ISU Suceava

Două victime în urma coliziunii violente

Șoferul mașinii implicată în accident, un tânăr de 21 de ani, a suferit, la rândul său, multiple leziuni. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului a fost transportat la spital. Bărbatul care conducea utilajul agricol nu a prezentat nici un fel de probleme medicale, potrivit monitoruldesuceava.ro.

La locul tragediei au ajuns și au intervenit pompierii militari de la subunitățile Rădăuți și Solca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

author avatar
Andreea Vlad
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger