AcasăNewsACCIDENT cumplit la Deva: Copii, loviti in somn de fereastra unui tren!...

ACCIDENT cumplit la Deva: Copii, loviti in somn de fereastra unui tren! Geamul le-a cazut in cap!

O ancheta a fost demarata de Politia Transporturi Feroviare Deva, dupa ce fereastra unui tren InterRegio care se afla in miscare a cazut peste doi copii care dormeau intr-un vagon. Micutii au ajuns la spital.

Incidentul s-a produs in noaptea de joi spre vineri, in timp ce trenul InterRegio Timisoara Nord-Beclean pe Somes se afla in miscare, in apropierea statiei CFR Ilia.

„Copiii erau in vagon, amandoi la geam, fata in fata, si dormeau. Eu vorbeam la telefon, cu fata spre ei ca sa-i supraveghez. Am vazut cum partea de sus a geamului se deprinde si a cazut peste ei. Baiatul, care are 11 ani, era taiat la cap, iar fata, care sufera de o boala de inima si urmeaza sa fie operata, era foarte speriata. Am cerut ajutor si seful de tren a chemat ambulanta in statia CFR Deva, care era cea mai apropiata”, a povestit Reghina Suciu, mama copiilor, citeaza realitatea.net.

Copii au fost dusi la spital iar in urma analizelor s-a constat ca acestia nu prezinta leziuni interne.

„Baiatul are mai multe copci la cap si este speriat. M-am temut si pentru fata, care este programata sa fie operata saptamana viitoare la inima, la Institutul din Targu Mures. Noi am plecat mai devreme de acasa, din Arad, spre Rupea ca sa fim mai aproape de Targu Mures. Cu trenul unde s-a intamplat accidentul trebuia sa mergem pana la Teius. Cand m-am intors in gara cu copiii, undeva la ora 03.00, mi s-a spus ca nu am tren spre Teius pana dimineata la ora 7.00. Am incercat sa-i conving sa-mi asigure un alt mijloc de transport sa prind legatura, insa nu am avut cu cine vorbi. Nu e corect. Macar atat sa fi facut dupa problemele pe care ni le-au creat. Mi-au spus sa depun o plangere la Bucuresti. Am facut deja plangere la Politie si voi face si la CFR”, a mai precizat femeia.

Politia Transporturi Feroviare (TF) Deva a deschis o ancheta in acest caz.

„Din fericire, copiii nu au avut nevoie de spitalizare. Dupa ce au plecat de la spital, au mers la sediul Politiei TF din statia CFR Deva si mama lor a depus plangere pentru vatamare corporala din culpa. Femeia a declarat ca rama metalica si geamul trenului au cazut peste copii”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nitu potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
1.043 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger