AcasăNewsAccident cumplit între Poiana Ţapului şi Sinaia: o maşină în care se...

Accident cumplit între Poiana Ţapului şi Sinaia: o maşină în care se aflau 3 oameni, lovită de două trenuri!

Un accident grav şi mai puţin întâlnit a avut loc duminică, la prânz, între Poiana Ţapului şi Sinaia. O maşină în care se aflau 3 oameni, lovită de două trenuri.

Autoturismul a fost lovit inițial de un tren privat care circula spre Azuga, după care a fost priectat într-un alt tren Regio, care circula pe direcția opusă de mers, spre București.

Doi adulți și un minor, în maşină

Circulația feroviară pe relația Sinaia – Bușteni a fost oprită temporar. Accidentul feroviar s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 129+890, dar reluată ulterior, după 30 minute.

În autoturism se aflau doi adulți și un minor. Nu au fost înregistrate decese.

„Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment a fost implicat un autoturism la bordul căruia se afla 3 persoane (un minor), încarcerați, cu diferite traumatisme, însă conștienți”, a transmis ISU Prahova.

Cauza accidentului

Conform CFR SA, din primele informații, autovehiculul s-a înscris în traversare fară să se asigure, fiind lovit de tren și proiectat pe linia ferată pe care circula trenul care mergea spre București.

Trenul Regio care circula spre București are avarii la vagonul doi. În urma impactului, trenul a fost retras în stația Bușteni, iar călătorii au fost preluați de un alt tren.

author avatar
Andrei Ștefan
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger