AcasăNewsAccident CUMPLIT în Timişoara, produs de un cunoscut om de afaceri. Patru...

Accident CUMPLIT în Timişoara, produs de un cunoscut om de afaceri. Patru maşini, făcute ZOB!

accident TmAccident CUMPLIT în Timişoara, produs de un cunoscut om de afaceri. Patru maşini, făcute ZOB!

Un accident rutier grav s-a produs luni, în prima parte a zilei, la Timișoara. Din primele informații trei persoane au fost grav rănite, după ce un șofer a ajuns cu mașina pe contrasens, într-o intersecție din zona Calea Șagului.

Mașina condusă de șoferul vinovat s-a oprit mai apoi în parcare, unde a mai avariat alte autoturisme. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferul vinovat ar fi un celebru afacerist

Victime sunt doi vârstnici, un bărbat și o femeie de 68 de ani, care traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fost și al rănit. Patru autoturisme au fost avariate în total.

Se pare că autorul accidentului e un celebru om de afaceri de origine arabă. Poliția nu a dorit să dea detalii despre autor, însă acesta a fost identificat de internauți pe baza imaginilor cu numerele de la mașină.

Pe surse, se aude că bolidul care a cauzat accidentul circula cu o viteză extrem de mare.

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată.

În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, transmite IPJ Timiș.

author avatar
Andrei Ștefan
672 afisari

1 COMENTARIU

  1. Maimuțele ăstea în loc să fie linșate fac „afaceri” la Rumânica.
    IDIOATĂ NAȚIUNE SUNTEM, ORICE ȘI ORICÂT NE-AM SUPĂRA NOI CÂND NI SE ZICE!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger