AcasăNewsAccident cumplit în Suceava. O tânără a murit, alte trei persoane rănite...

Accident cumplit în Suceava. O tânără a murit, alte trei persoane rănite grav

sursa foto: Info Trafic 24/Facebook

Un accident rutier cu urmări cumplite s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, 3 spre 4 decembrie, în județul Suceava. Salvatorii au intervenit de urgență la fața locului, însă, din păcate, una dintre victime, o tânără de 24 de ani, a fost declarată decedată.

Bilanțul accidentului ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul comunal DC 65, care face legătura între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni este unul dramatic – o persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Din câte au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

Patru persoane au rămas încarcerate, după impactul dintre două mașini

Pompierii ajunși la fața locului au acționat pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale celor două autoturisme. Ulterior, acestea au ajuns în grija cadrelor medicale care au intervenit la locul accidentului. Din păcate, o tânără de doar 24 de ani nu a putut fi salvată.

„În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele şi le-au predat cadrelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului. Din nefericire, pentru una dintre victime, o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

Ceilalţi trei tineri, duși la spitalul din Suceava

Ceilalţi trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizaţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Suceava.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis la locul accidentului două autospeciale.

Cauzele care au dus la producerea accidentului rutier cu urmări grave urmează să fie stabilite de către polițiștii care fac cercetări în acest sens.

author avatar
Andrei Coman
252 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger