AcasăNewsAccident CUMPLIT în Sibiu: trei morţi, iar alţi doi oameni sunt în...

Accident CUMPLIT în Sibiu: trei morţi, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă la spital!

(sursa foto: bzi.ro)

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă dimineață, în județul Sibiu, pe drumul spre Păltiniș. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite, după ce mașinile în care se aflau s-au izbit violent, iar unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc pe DJ 106A, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că, pe drum de la Sibiu spre Rășinari, la intersectia cu DJ 106D, un bărbat de 63 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens invers de un bărbat de 24 de ani.

Cine sunt victimele decedate?

Cei doi șoferi au murit, la fel și un pasager de 50 de ani. Alte două persoane sunt rănite, între care un adolescent de 15 ani aflat în stare gravă.

În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii prezenți la fața locului declarând decesul acestora.

De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther, și un bărbat de 30 de ani. Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.

Cum s-a produs accidentul?

Cercetarile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestei tragedii, dar ceea ce se ştie până acum sunt următoarele:

Din primele cercetări efectuate a rezultat ca, in timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rasinari, la intersectia cu DJ 106D, un barbat in varsta de 63 de ani, a virat la stanga fara sa acorde prioritate si a intrat in coliziune cu un autoturism condus dinspre Rasinari spre Sibiu de catre un barbat in varsta de 24 deani.

Din păcate, in urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducatori auto si un pasager din primul autoturism, barbat in varsta de 50 de ani, precum si ranirea altor doi pasageri, un adolescent in varsta de 15 ani, din primul auto si un barbat in varsta de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

author avatar
Andrei Ștefan
298 afisari

1 COMENTARIU

  1. Profesorul Theodore John Kaczynski, autorul articolului Profetic „Societatea Industriala si Viitorul Acesteia” a incetat din viata. Umanitatea isi pleaca cu recunostinta capul in fata martiriului sau. R.I.P. Theodore John Kaczynski

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger