AcasăNewsAccident cumplit în România: şoferul unui autobuz a lovit trei femei pe...

Accident cumplit în România: şoferul unui autobuz a lovit trei femei pe trecerea de pietoni!

ambulanta

Șoferul unui autobuz din Galați a a lovit trei femei care traversau pe trecere, una dintre acestea fiind preluată de ambulanță. Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 10:56, polițiștii au fost anunțați telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Trebuie stabilită „culoarea” semaforului

Cele trei femei au traversat pe la trecerea de pietoni, dar nu este clar la acest moment dacă semaforul era verde sau roșu la traversare:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”.

40 de călători în autobuz

În momentul acestui eveniment rutier, în autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane și niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

„La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a transmis IPJ Galați.

Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ.

author avatar
Andrei Ștefan