AcasăNewsAccident CUMPLIT în România: maşina a intrat sub roţile trenului!

Accident CUMPLIT în România: maşina a intrat sub roţile trenului!

accidentAccident CUMPLIT în România: maşina a intrat sub roţile trenului!

Accident cumplit pe străzile din România!

O persoană a murit şi alte trei au fost încarcerate, după ce un tren a lovit o maşină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Erau 4 oameni în maşină

În autoturism, se aflau patru persoane şi toate au fost găsite încarcerate. În urma apelului la 112, pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, cu sprijinul a trei maşini SAJ, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza municipiului Câmpulung.

După ce medicii au reuşit să scoată victimele din autoturism, una dintre ele a decedat. Accidentul a fost anunţat la 112, în jurul orei 4.50.

O șoferiță cu BMW a produs un accident grav în Dâmbovița

Accident grav pe Drumul Naţional 72, între Găeşti şi Târgovişte. Doi oameni au ajuns la spital după ce o şoferiţă, care conducea o maşina sport, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă şi a izbit violent autoturismul din faţa sa, proiectându-l într-un camion care venea din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina prinsă la mijloc în accident a fost complet distrusă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

author avatar
Andrei Ștefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger