AcasăNewsACCIDENT CUMPLIT in Gorj: Camioneta cu 20 de muncitori, rasturnata intr-o rapa...

ACCIDENT CUMPLIT in Gorj: Camioneta cu 20 de muncitori, rasturnata intr-o rapa de 40 de metri adancime!

O camioneta in care se aflau 20 de muncitori s-a rasturnat miercuri dimineata, in zona comunei Pades din judetul Gorj. Un martor a alertat imediat autoritatile, iar la fata locului au fost trimise de urgenta noua ambulante.

Accidentul s-a produs in jurul orei 6.00, in satul Cerna, comuna Pades, intr-o zona de munte, greu accesibila. Cei peste 20 de oameni care se aflau in camioneta mergeau la cules de afine in momentul in care autovehiculul s-a rasturnat inr-o rapa adanca de aproximativ 40 de metri. Cel putin 12 persoane au fost ranite, informeaza stirileprotv.ro.

Din cauza zonei greu accesibile, ambulantele – sase din judetul Gorj, una din Caras Severin si doua din judetul Mehedinti – au ajuns foarte greu la locul accidentului.

Ion Mihart, managerul Serviciului de Ambulanta Mehedinti, a declarat ca, potrivit ultimelor evaluari ale medicilor, 12 persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind deja preluate de ambulante si duse la Baia de Arama. Unul dintre raniti a fost internat la spitalul din localitate, iar celalalt, aflata in coma, va fi preluata de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusa la un spital din Bucuresti. Victima are o fractura la coloana cervicala.

Ceilalti raniti sunt preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pe masura ce pompierii si salvamontistii reusesc sa ii scoata din rapa.

La locul accidentului a fost solicitat si un elicopter MAI, pentru a ajuta la interventia de recuperare a ranitilor.

Foto: antena3.ro

author avatar
Alina Costache
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger