AcasăNewsAccident cumplit în centrul Capitalei, în Piața Unirii! Un bărbat a murit

Accident cumplit în centrul Capitalei, în Piața Unirii! Un bărbat a murit

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident grav s-a produs miercuri dimineață, 10 aprilie, în centrul Capitalei, în zona Pieței Unirii.

La fața locului au intervenit atât salvatorii, cu ambulanțe, cât și polițiștii.

Accidentul a avut loc pe strada Halelor, din București. Acolo unde, din primele informații, un pieton a fost lovit de un autoturism.

Victima ar fi un om al străzii

Potrivit Antena 3, se pare că ar fi vorba despre un om al străzii, în vârstă de 35 de ani, care traversa neregulamentar.

Din păcate, șoferul mașinii nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cumplit. La fața locului au ajuns echipaje medicale. S-au făcut eforturi pentru salvarea bărbatului, dar din nefericire ele nu au dat roade, astfel că medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul victimei.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii urmează să facă cercetări pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Ca urmare a accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în zona Piața Unirii, în condițiile în care banda 1 și banda 2 au fost blocate.

author avatar
Andrei Coman
494 afisari

3 COMENTARII

  1. ”Barbatul” strazii a aruncat cu un mar in parbriz, soferul s-a speriat si in loc sa franeze a accelerat sa scape de ala. eram in spatele lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger