AcasăNewsAccident cumplit în pe Calea 13 Septembrie, din București. Un bărbat, spulberat...

Accident cumplit în pe Calea 13 Septembrie, din București. Un bărbat, spulberat de un motociclist! – VIDEO

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident cu urmări cumplite a avut loc în Capitală. Un bărbat și prietenul său necuvântător au fost loviți puternic de o motocicletă, ambii pierzându-și viața.

Accidentul grav a avut loc marți seară, 2 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie din București. Bărbatul și câinele său, cu care ieșise la plimbare, au fost loviți în plin de o motocicletă, care circula cu viteză destul de mare.

Pietonul și animalul traversau strada în momentul în care au fost spulberați de motocicletă.

Atât pietonul, cât și câinele său au pierit

La fața locului a intervenit un echipaj de la salvare, însă, din păcate, manevrele de resuscitare la care a fost supus bărbatul nu au avut rezultate. Astfel că, în urma impactului violent, atât omul, cât și câinele său au decedat.

Motociclistul a fost testat pentru alcool și substanțe interzise, dar rezultatele au arătat că acesta nu era nici băut și nici drogat, potrivit Digi24.

Condițiile exacte în care s-a produs accidentul urmează să fie lămurite de către polițiști.
Momentul impactului puternic a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în zonă. Imaginile sunt cutremurătoare.

Potrivit unor surse, bărbatul era angajat la Poliția Locală. Iar urmărind imaginile surprinse de camera de supraveghere mulți au remarcat faptul că victima a trecut strada printr-un loc nepermis.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

author avatar
Andrei Coman
645 afisari

4 COMENTARII

  1. a trecut strada printr-un loc nepermis
    si SATANA pe 2 roti a profitat,
    simplu.

    -imensa majoritate a „accidentelor”
    nu sint ceea ce par a fi!

  2. Venea ghiolbanul ca ghiuleaua, acum si este sezon pentru motociclete cand se face frig afara si cauciucurile devin niste bucati de plastic. Ieri au fost mai multi mortociclisti pe 13 Septembrie, incepand de pe la orele 13:00 pana tarziu dupa ce s-a intunecat au facut intreceri de la intersectia 13 Septembrie cu Drumul Sarii cu punct de intoarcere la intersectia rotunda de la Catedrala Neamului/ Hotel Marriot. Stau in zona, i-am vazut si auzit toata ziua de pe fereastra, intre timp au trecut pe acolo jdemii de echipaje de militie cu sirene si girofare, nimeni nu i-a bagat in seama si nu i-a intrebat de sanatate pe mortociclisti.

  3. Cine domne motociclistii care fac parade anual in care pretind respect de la participantii din trafic? Curse ilegale se fac in fiecare noapte pe blvd.Aviatorilor zona cu ambasade , politia fiind sesizata telefonic de un parlamentar a fost luat efectiv la misto de politistii care i-au raspuns la 112. Apoi si de cei de la sectie care l-au luat peste picior! Si pt. asta nu li sa intamplat nimic! Politistu care a rasp. la 112 la tel cind a sunat o victima ca vine unu peste el cu drujba sa-l omoare i-a inchis tel. in nas ca se uita la prea multe filme, apoi dupa crima , nu a patit nimic tot in politie e angajat! Normal trebuia sa fie la puscarie ca din cauza lui a fost ucis un om! Asta a ajuns Romania! Cine lucreaza la stat in politie jandarmerie,sanatate nu fac nimic si primesc salarii similare cu cele din Germania ,Franta ,Anglia,Italia,Spania! Aia din sanatate mai cer si mii de euro de la pacienti! Si cind fac malpraxis nu patesc nimic precum ar trebui sa fie dati afara ca cei din west. Merg mai departe ca si cum nu sa intamplat nimic! Mai fac si greve ca vor bani mai multi! Dupa ce efectiv nu fac nimic la job si cei din garzi medicii dorm ca la hotel la servici!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger