AcasăNewsAccident cumplit in Capitala: Patru persoane ranite

Accident cumplit in Capitala: Patru persoane ranite

Patru persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp. Accident groaznic a avut loc in sectorul 6 al Capitalei.

Un autoturism de fite in care se aflau patru persoane, trei baieti si o fata, s-a izbit violent de un stalp duminica noaptea in sectorul 6 din Bucuresti. Masina circula pe Valea Cascadelor, strada Iuliu Maniu inspre bulevardul Timisoara. Din cauza vitezei si a soselui umede, soferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuarul din partea dreapta si s-a izbit de un stalp. In urma impactului, toti pasagerii au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Victimele au fost duse la Spitalul Elias si la Spitalul Universitar din Capitala. Tanarul care se afla la volan a fost testat cu etilotestul, iar  rezultatul a fost negativ.  „Conducatorul autoturismului Audi care circula pe Valea Cascadelor strada Iuliu Maniu inspre bulevardul Timisoara nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra directiei si a lovit un stalp din ciment situat pe trotuarul din dreapta”, a spus politistul Valentin Pamblica, sosit la locul accidentului, potrivit wowbi.roSoferul s-a ales cu  dosar penal de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

author avatar
Andra Nesu
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger