AcasăNewsAccident cumplit de taxi, pe DN 1, la Nistoresti: doi oameni au...

Accident cumplit de taxi, pe DN 1, la Nistoresti: doi oameni au pierit

Un barbat si o femeie si-au gasit sfarsitul, in aceasta dimineata, in conditii greu de imaginat, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe DN 1, in judetul Prahova, si in urma caruia un taximetru s-a transformat intr-un morman de fiare.

Autoturismul destinat transportului de persoane s-a lovit violent de un TIR, in urma impactului deosebit de violent, doua dintre cele trei persoane aflate la bordul celor doua autovehicule gasindu-si sfarsitul in urma traumatismelor severe suferite. Conform ISU Prahova, este vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani si o femeie de 45 de ani. Ambii se aflau in taxiul care a ajuns sub rotile autotrenului si care, din cate se poate observa din imaginile suprinse la locul accidentului, a fost facut zob in urma impactului

De altfel, la locul coliziunii au ajuns, pe langa medicii de la Ambulanta, si doua echipaje de la descarcerare. Din pacate, pentru salvarea celor doi oameni nu s-a mai putut face nimic.

Din cate mentioneaza reprezentantii ISU, accidentul de pe DN 1 s-a produs cu putine minute dupa ora 3 dimineata, pe raza localitatii prahovene Nistoresti.

sursa foto: ISU Prahova/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger