AcasăNewsAccident cu victime, pe DN 7. A intervenit descarcerarea

Accident cu victime, pe DN 7. A intervenit descarcerarea

Echpajele salvatorilor au fost chemate sa intervina de urgenta, in aceasta dupa-amiaza, pe DN 7, la locul unui accident de circulatie, soldat cu mai multe victime.

Din cate anunta presa locala, la locul interventiei au ajuns inclusiv echipaje de descarcerare. Potrivit glasul-hd.ro, care citeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, ar fi vorba despre patru raniti, doua dintre victime ramanand prinse in masinile care s-au lovit.

E important de tinut cont si de faptul ca accidentul a cauzat si probleme la nivelul traficului rutier in zona localitatii hunedorene Mintia, unde s-a produs impactul. Astfel ca soferii care au drum pe respectivul tronson trebuie sa tina cont de faptul ca la kilometrul 395 al drumului national 7 Deva-Arad circulatia era intrerupta, la ora 17, pe ambele directii de mers, din cate au precizat reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la conditiile in care a avut loc coliziunea, insa oamenii legii urmeaza sa stabileasca aceste aspecte in cadrul unei anchete.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger