AcasăNewsAccident de tren in New Jersey: zeci de raniti (VIDEO)

Accident de tren in New Jersey: zeci de raniti (VIDEO)

Locomotiva unui tren de pasageri a ajuns dincolo de sine, tocmai in perimetrul de la capatul peroanelor. Incidentul s-a produs in New Jersey.

UPDATE 3: Presa de dincolo de Ocean noteaza faptul ca o peroana si-a pierdut viata in urma accidentului care a facut ca parte din fata a trenului sa iasa de pe sine si sa darame o parte a acoperisului garii.

UPDATE 2: Cele mai recente vesti indica faptul ca ar fi vorba despre peste 100 de raniti, conform site-ului CNN, care citeaza oficiali locali. Din cate se pare, o parte a victimelor ar fi suferit leziuni destul de grave.

UPDATE: Este vorba despre un tren in care majoritatea pasagerilor erau navestisti, din cate anunta presa locala. Se iau in calcul mai multe ipoteze, printre care si cea a unei defectiuni tehnice, insa nu si cea a unui atac de origine terorista.

[youtube]A1JYdcV5x-E[/youtube]

––

Din primele informatii, mai multe persoane au fost ranite, insa numarul lor nu este cunoscut exact, avand in vedere ca incidentul s-a produs in urma cu destul de scurta vreme, la o ora cu circulatie intensa, data fiind diferenta de fus orar si faptul ca dincolo de Ocean e dimineata.

Mai multe ambulante, dar si echipaje de politie si de paramedici au ajuns de urgenta, joi, in zona garii Hoboken, din New Jersey. Cadrele medicale au trecut deja la acordarea primului ajutor ranitilor. Ulterior se va face, cu siguranta, si o ancheta care sa lamureasca si cauzele care au dus la producerea impactului feroviar.

Din cate se poate observa din fotografiile surprinse la fata locului, la scurta vreme de la producerea coliziunii, si postate pe retelele de socializare, accidentul a cauzat si pagube materiale semnificative.

sursa foto: captura youtube

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger