AcasăNewsAccident cu un roller coaster, intr-un parc de distractii: mai multi raniti...

Accident cu un roller coaster, intr-un parc de distractii: mai multi raniti (VIDEO)

Au schimbat intr-o clipa starea de spirit, trecand de la amuzament si relaxare la groaza, dupa ce s-au trezit protaginistii unui incident neprevazut.

Din motive necunoscute inca- insa aflate in curs de verificare, interval in care intreaga incinta destinata distractiei e inchisa- un vagon al unui roller coaster (montagne russe) s-a lovit de un altul, in care nu se aflau persoane. S-a intamplat marti, intr-un parc de distractii din vestul Marii Britanii.

La momentul respectiv, in trenulet se aflau 16 persoane, potrivit CNN. Din pacate, patru dintre vizitatorii parcului de distractii – toti tineri – s-au ales cu rani serioase la picioare, fiind preluati de ambulante, odata ce au fost eliberati din instalatia aflata la cativa metri distanta de sol, si dusi la spitalele din apropiere, pentru investigatii suplimentare si tratament.

Pe langa cei patru, au mai existat si alte persoane care au suferit leziuni, insa ranile acestora au fost mai usoara, ca urmare nu au prezentat pericol vital. In ajutorul lor au intervenit de urgenta echipe de specialisti, formate din cadre medicale si pompieri specializati in situatii de urgenta, insa operatiunea de salvare a fost una de durata.

[youtube]f0k4JmjLXWg[/youtube]

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger