AcasăNewsAccident cu un microbuz scolar, in Constanta: mai multi copii raniti!

Accident cu un microbuz scolar, in Constanta: mai multi copii raniti!

Saptamana a inceput cum nu se poate mai prost pentru micutii aflati intr-un microbuz care ar fi trebui sa ii duca la gradinita si la scoala, dar si pentru parintii lor, care au trecut prin momente greu de imaginat, cand au auzit ce au patit copiii lor. O parte dintre cei aflati in autovehicul au ajuns la spital, si nu la cursuri, dupa ce mijlocul de transport in care se aflau a fost implicat intr-un accident.

Nedoritul eveniment rutier in urma caruia sase baieti si fete au ajuns pe mana medicilor, trei dintre ei fiind transportati, conform reporterntv.ro, la spital, a avut loc in aceasta dimineata, in centrul orasului Constanta. La momentul producerii coliziunii, in microbuzul apartinand unei scoli particulare din orasul de la malul marii se aflau noua copii, cel mai mic avand doar 3 anisori, iar cel mai mare fiind adolescent. In ajutorul lor, au ajuns medicii de la Ambulanta, care s-au grabit sa le acorde primul-ajutor. De ingrijiri medicale au avut nevoie si soferul microbuzului, dar si tanarul aflat la volanul masinii de care s-a lovit mijlocul de transport in care se aflau elevii.

Cauzele exacte ale producerii accidentului de la Constanta urmeaza sa fie stabilite de catre politistii ajunsi la locul impactului.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger